پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 115540
انتصاب جعفر توفيقي هيچ سنخيتي با گفتمان اعتدال ندارد / حمايت از اقدامات انقلابي در دانشگاه‌ها
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 657

به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، بسيج دانشجويي 313دانشگاه کشور درباره انتخاب وزير علوم دولت يازدهم بيانيه اي صادر کرد که به شرح زير است.

هوالحق

اهدافي که نظامِ مردمي جمهوري اسلامي ايران دنبال مي کند و وظايفي را که قانون اساسي بر دوش دولت و شخص رئيس جمهور قرار داده است بسيار روشن و البته به ثمر نشاندن آنها سخت و دشوار است و نياز به مجاهدت فراوان و مسئولان معتقد به نظام و ارزش ها و اهداف و آرمان هاي آن دارد.


ما دانشجويان، بر حسب وظيفه ي خويش و در همراهي با قشر گسترده دانشجوياني که درپيش از انقلاب اسلامي و پس ازآن، باتبعيت از مقام ولايت و با آگاهي و مسئوليت پذيري، به مجاهدت پرداخته و با الهام از مکتب انقلابي و پربار اسلام، تلاش پي گير و ثمربخشي را براي بالا بردن سطح آگاهي و هوشياريِ مبارزاتي و مکتبي ملت مسلمان ايران در به ثمر نشاندن انقلاب و آبياري نهال آن بکاربردند، خود را ملتزم به همکاري و تذکر به مسئولان و مطالبه گري از آنها دانسته و در اين راه پرچم آرمانخواهي را زمين نمي گذاريم چرا که از شهيد بهشتي (ره) آموخته ايم که انقلاب ما انقلاب آرمان هاست لذا از دولت يازدهم مطالبه داريم که وزرا و معاونين و همکاراني را براي خود برگزيند که داراي ويژگي هاي شايسته آن مسئوليت باشندو در اين زمينه هيچ گونه مسامحه اي را در اين راستا نمي پذيريم.

وزير علوم دولت يازدهم؛ نقطه اميد فتنه گران نباشد


مهمترين نهادي که فتنه گران براي تحقق اهداف و انديشه هاي خود براي آن برنامه چيده و مهيا شده اند دانشگاه است. مگر مردم تجربه ي فتنه 18 تير 78 و خرداد 88 را فراموش کرده اند؟! ما با کمال احترامي که براي دولت محترم قائليم اما بايد بگوييم آقاي توفيقي، بعنوان کسي که هيچ سنخيتي با گفتمان اعتدال نداشته و درسال 88 به هتک حرمت جمهوريت و اسلاميت نظام آنهم در ساحت دانشگاه پرداخته است،نمي تواند سرپرست و وزير علوم دولت اعتدال باشد.


بديهي است کسي که در کارنامه ي خود سابقه ي اقدام عليه جمهوريت و اسلاميت نظام را دارد و در تريبون به بيان توهين و افترا بدون هيچ گونه دليل و مدرکي پرداخته و تا ديروز مسئولان نظام را به سخره گرفته و آنها را متهم به کذب و تقلب نموده نمي تواند امروز داعيه دار رعايت حقوق مردم باشد.مسئوليتسنگين وزارت علوم و حتي سرپرستي آنرا نمي توان بر دوش کسي گذاشت که در غبار فتنه ها خود را باخته و امروز در پي کسب منصب،به دور دولتي که داعيه دار اعتدال و تعهد و خدمت به نظام است، پرسه مي زند.


شرعاً و عقلاً کسي را که داراي سوء سابقه است نبايد بر مردم حاکم کرد و اختيار اداره مسئوليت هاي سنگيني چون اداره دانشگاه ها و آموزش عالي يک کشور اسلاميرا به او محول کرد. چرا که يکي از مهمترين اهداف انقلاب کبير اسلامي، شايسته سالاري در اداره جامعه و حکومت بر مردم و اجراي قوانين است.


حال سوال اينست:کساني که در آزمون تسليم در برابر اراده ملت و پيروي از ارزش ها و آرمان هاي انقلاب در مقاطع مختلف نمره منفي آورده اند و پرونده اي سياه را در سوابق خود به علت همراهي با فتنه و فتنه گران و بعضاً دخيل و موثر واقع شدن در ايجاد آتش فتنه ثبت نموده اند چگونه مي توانند اعتماد دولت و ملت را جلب نمايند؟ و به سرپرستي يا معاونت نهادهاي مهم دولت گمارده شوند؟!! (فتأمل)


دولت يازدهم تداوم روند پيشرفت علمي کشور را که با تلاش برخي مسئولان دولتِ پيش محقق گرديده است و حراست از آن بارها از سويرهبر معظم انقلاب (دام ظله العالي) خطاب به دولت يازدهم مورد تأکيد قرار گرفته است را با انتخاب وزيرعلومي شايسته، عملياتي کند.


عجيب است که دولت وقتي ميبيند مجلس شوراي اسلامي به نمايندگي از ملت بزرگ ايران به آقاي ميلي منفرد به خاطر حضور در جلسات فتنه گران راي اعتماد نميدهد، چگونه فردي را به سرپرستي همان وزارتخانه منصوب ميکند که خود از فعالين فتنه وسخنران محافل فتنه گران است؟! ملت و دانشجويان انقلابي اين دهن کجي ها به ملت را برنمي تابد...


متاسفانه سرپرست وزارت علوم در حالي دست به عزل مديران دانشگاه ها و معاونين وزارت علوم ميزند که بر طبق قوانين سرپرست وزارت اختيارات اين امور را ندارد، سرپرست وزارت علوم که هنوز از مجلس راي اعتماد نگرفته است، نمي تواند رئيس دانشگاهي که با حکم شورايعالي انقلاب فرهنگي منصوب ميشود، را عزل کند.


لغو مصوبات قانوني دولت قبل با نگاه سياسي، يکي ديگر از نگراني هاي دانشجويان است، چرا بايد فرآيند قانوني که در يک وزارت خانه طي شده است توسط سرپرست (ونه وزير) بعدي لغو شود؟!


از رئيس جمهور مي خواهيم در آستانه بازگشايي دانشگاه ها،هر چه سريعتر اقدام به معرفي وزير علوم پيشنهادي خود به مجلس کند تا هم امورات دانشجويان و دانشگاه ها سرو ساماني بگيرد و هم سرپرست فعلي بيش از اين بعنوان «جاده صاف کن جريان هاي افراطي و ضد اعتدال» عمل نکند.

حمايت ازاقدامات انقلابي در دانشگاه ها


متاسفانه اين روزها شاهد هستيم با عملکرد حزبي و غير منصفانه برخي رسانه ها و روزنامه هاي زنجيره اي، اقدامات انقلابي صورت گرفته در چند سال اخير براي تحقق دانشگاه اسلامي مورد جفا و حمله هاي کينه توزانه قرار گرفته است.خوب ميدانيم مطلوب اين آقايان بازگشت فضاي دانشگاه به دوران پرالتهاب و سياست زده سال هايي چون87 و 88 است.


همچنين حمايت خود را از اقدامات انقلابي که در ساليان اخير در دانشگاه ها صورت گرفته است،را اعلام مي نماييم و برخود لازم مي دانيم از آن دسته از عملکردهاي وزير علوم و معاونين وي در دولت دهم که موجبات نزديک شدن دانشگاه هاي کشور به شاخص هاي دانشگاه اسلامي شد، تشکر و قدرداني کنيم.


ما دانشجويان انتظار داريم در وزارت علوم دولت يازدهم نيز مبتني بر گفتمان انقلاب اسلامي، مسئله هايي چون تحول در علوم انساني، مقابله با اساتيد سکولار، جلوگيري از سياست زده و ملتهب شدن دانشگاه ها، در راس اولويت هاي اين وزارتخانه باشد.

بسيج دانشجويي 313 دانشگاه سراسر کشور

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html